Weingut Huber, Traisental
Vinařská tradice má v rodině Markuse Hubera kořeny sahající více jak 200 let nazad. Markus je pak desátou generací vinařů a po absolovování Klosterneuburské školy sbíral zkušenosti ve vinařstvích Rakousku (Jurtschitsch, Bründlmayer), Austrálii (Mittelback) a v Jižní Africe, aby se pak vrátil od rodného Reichersdorfu na pozici weinmakera. Vinařství hospodaří na cca 25ha vinic v oblasti Traisentalu, který je svými podmínkami podobný Kamptalu či Kremstalu, avšak s přihlédnutím na ochlazující vliv nedalekých úpatí Alp. Tyto vlivy a unikátní půdy bohaté na minerály předurčují oblast převážně k produkci vín bílých, hlavně veltlínů a ryzlinků. "Trvale udržitelný rozvoj, pečlivá práce ve vinohradu a v době sklizně jsou základní a nezbytné předpoklady pro úspěšné vinařství. Jedině tak může dojít k harmonickému sloučení tradičních a moderních metod, které pak dává jiskrná, čistá vína neopakovatelného místního charakteru." S touto filozofií se vinařství dostalo na kvalitativní špičku místní i celorakouské produkce, což dokládá například 4 násobný titul "Winner of the Falstaff Grüner Veltliner Grand Prix", titul "Best White Wine Producer" na London International Wine & Spirit Competition 2006, ocenění v časopise Falstaff, na Prague Wine Trophy a mnoho dalších úspěchů.