L' Oliva alla Marchigiana in olio extra vergine 160g
Kód: LS-D-45357Detailní popis produktu
Název česky: Olivy černé bez pecky druhu Leccino BIO
Název italsky: L' Oliva alla Marchigiana
Spotřebitelské balení: 160g
Složení: Olivy černé celé (81 %), olivový olej (18 %), sůl, česnek nakládaný (0,45 %), (Sulfáty) Připraveno z přírodním aroma, korektor kyselosti E270, papričky (0,05 %),
Nutriční hodnoty: Výživové hodnoty na 100 g výrobku Energetická hodnota na 100 g 790 kj/189 kcal Tuky (g): 18,8 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 3,0 Sacharidy (g): 3,0 z toho Cukry (g):2,8 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0,1 Bílkoviny (g): 2,0 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 1,8
Název italsky: L' Oliva alla Marchigiana
Spotřebitelské balení: 160g
Složení: Olivy černé celé (81 %), olivový olej (18 %), sůl, česnek nakládaný (0,45 %), (Sulfáty) Připraveno z přírodním aroma, korektor kyselosti E270, papričky (0,05 %),
Nutriční hodnoty: Výživové hodnoty na 100 g výrobku Energetická hodnota na 100 g 790 kj/189 kcal Tuky (g): 18,8 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 3,0 Sacharidy (g): 3,0 z toho Cukry (g):2,8 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0,1 Bílkoviny (g): 2,0 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 1,8
Olivy z oblasti Marche se pěstují již po staletí v tomto regionu, který se nachází ve středu itálie. Stejně jako to bývalo za našich dědů. Olivy odrůdy Leccino jsou vybírány dle velikosti a barvy s odborným a přesným procesem. Poté jsou marinovány jemnou solí, divokým fenyklem a stroužky česneku a ukládány do sudů, ve kterých se každý den obracejí, až přirozeně dozrají. V době zpracování se přidává pouze drcený červený pepř. Mohou být podávány jako aperitiv s uzeninami a sýry nebo mohou být použity jako koření pro přípravu masa a rybích pokrmů. Toto ovoce se tradičně servíruje na talíři zdobeném plátky pomeranče uspořádaných do kruhu s olivami uprostřed.
Doplňkové parametry
Kategorie: | DELIKATESY K VÍNU |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.