Capperi in aceto di vino 100g
Kód: LS-2011Detailní popis produktu
Název česky: Kapary ve vinném octě
Název italsky: Capperi in aceto di vino
Spotřebitelské balení: 100g
Složení: Plody kaparů v octovém nálevu. Kapary, sůl, voda, vinný ocet.
Alergeny: Neobsahuje
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota na 100g 99kj/24kcal Tuky (g): 0,3 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,0 Sacharidy (g): 1,0 z toho Cukry (g): 0,0 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0 Bílkoviny (g): 1,9 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 3,4
Název italsky: Capperi in aceto di vino
Spotřebitelské balení: 100g
Složení: Plody kaparů v octovém nálevu. Kapary, sůl, voda, vinný ocet.
Alergeny: Neobsahuje
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota na 100g 99kj/24kcal Tuky (g): 0,3 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,0 Sacharidy (g): 1,0 z toho Cukry (g): 0,0 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0 Bílkoviny (g): 1,9 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 3,4
Kapary jsou nerozvinutá poupata květů keře kapary trnité, naložená v soli nebo v solném nálevu, případně v solném nálevu s vinným octem. Hojně se používají ve středomořské kuchyni do salátů, omáček, na těstoviny, na pizzu i k různým masům nebo rybám. Kapary v nálevu lze při vaření použít bez úpravy, kapary nakládané v soli je třeba propláchnout aby svou chutí nepřehlušily chuť ostatních přísad pokrmu. Kapary by se neměli nikdy vařit ale přidávají se až na závěr pokrmu jinak ztrácejí svou chuť.
Doplňkové parametry
Kategorie: | DELIKATESY K VÍNU |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.